Multichi Energy

Multichi Energy

Multichi Energy är producerat efter ett unikt recept Baserat på urgamla traditioner från fjärran öst. Mer än 15 energigivande örter och renande örtextrakt bidrar till att stabilisera kroppens balans. Bland dem hittar du bl.a. schisandra och kolanöt. De är fantastiska örter som bidrar till mer energi i kroppen.  

Förutom den breda sammansättningen av örter i Multichi Energy, har vi lagt till de aktiva ingredienserna kronärtskocka och gurkmeja. På detta sätt kan man uppnå både energi och rening i kroppen från en och samma produkt. Vi har dessutom lagt till en ingrediens som ofta omtalas som ”världens starkaste antioxidant, nämligen acaibäret.  

Fördelar:
•Tillför kroppen energi
• Stimulerar, renar och balanserar kroppens fysiologiska processer
• Kan stärka immunförsvaret och stimulera det centrala nervsystemet
• Kan verka lätt blodtryckssänkande  

Bruksanvisning:
Dagsdos: 15 ml om morgonen, alternativt 7,5 ml x 2 eller 5 ml x 3 vid behov. Multichi Energy är upplöst i röd druvjuice och kan drickas koncentrerat eller utblandat i vatten eller örtte.

Aktiva ingredienser:
Extrakt av: kronärtskocka, lakritsrot, schisandra, kolanöt, gurkmeja, mate, acaibär, grönt te, maskros, rosmarin, tranbär, yucca, järnört, isop, citronmeliss, timjan och koncentrat av grapefruktkärna.